Να στείλετε μήνυμα

Co. τεχνολογίας Jinsuifangyuan Shenzhen, ΕΠΕ.

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Επισκεψή εργοστασίου
Έλεγχος ποιότητας
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd.

Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd. Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd. Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : KINGCROWN
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 500-3000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Η Co. τεχνολογίας Jinsui Fangyuan Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2005. Είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής που εστιάζει στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις της αυτοκίνητης ηλεκτρονικής. Παράγει κυρίως και αναπτύσσει τα αντιστρέφοντας οπτικά συστήματα, τις κάμερες, το ραντάρ αντιστροφής, τα οδηγώντας όργανα καταγραφής, το πανοραμικό σύστημα οχημάτων χώρων στάθμευσης και τα προϊόντα συστημάτων παρακολούθησης ασφάλειας οχημάτων η επιχείρηση απολαμβάνει μια υψηλή φήμη στη βιομηχανία για την άριστη ποιότητα και τα ιδιαίτερα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα της. Τα προϊόντα εξάγονται στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική και άλλες περιοχές, και έχουν φθάσει στη στρατηγική συνεργασία με τους πελάτες σε πολλές διαφορετικές χώρες και περιοχές. «το πανοραμικό σύστημα χώρων στάθμευσης 360°» είναι ένα αναβαθμισμένο προϊόν της κάμερας, η οποία ενσωματώνει τις εικόνες χώρων στάθμευσης, τα οδηγώντας αρχεία, και τον έλεγχο οχημάτων. Μετά από σχεδόν δύο έτη δοκιμής αγοράς και ανατροφοδοτήστε, το άνευ ραφής ράψιμο εικόνας του προϊόντος και η υψηλής ευκρίνειας τηλεοπτική τεχνολογία καταγραφής έχουν γίνει όλο και περισσότερο πλήρη. Η επιχείρησή μας έχει προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής και δοκιμής και έχει καθιερώσει την επαγγελματική τεχνική κατασκευαστική ομάδα της. Η επιχείρηση βάζει πάντα την ποιότητα και την ακεραιότητα πρώτα, και απορροφά συνεχώς την εμπειρία προηγμένης τεχνολογίας και διαχείρισης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και συγκεντρώνει μια ομάδα σημαντικών τεχνικών, ταλέντων διαχείρισης και μάρκετινγκ. Με βάση την αρχή win-win, παρέχουμε ολόψυχα τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους συνεργάτες μας. Ευπρόσδεκτοι κατασκευαστές και διανομείς για να ενώσει τα χέρια με μας για να δημιουργήσει λαμπρό! Τα εμπορικά σήματα της επιχείρησης: Jingguan, Pangu Qijun, Kapoor η σειρά προϊόντων της επιχείρησης: διάφορες κάμερες, πανοραμικό 360 λεωφορείο αυτοκινήτων, φορτηγών πανοραμικό σύστημα βοήθειας αλλαγής παρόδων τυφλών σημείων 360 οπτικό.

ΚΙΝΑ Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1ΚΙΝΑ Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2ΚΙΝΑ Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3ΚΙΝΑ Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4ΚΙΝΑ Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Jinsuifangyuan Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. jenny

Τηλ.:: 13542372552

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)